Qualitat, Medi Ambient, Seguretat en el treball

Posa en valor la responsabilitat social i mediambiental de la teva empresa i disposa d’una certificació que et permeti participar en un procés de contractació

ISO 9001 – ISO 31010 – ISO 14001 – EMMAS – OHSAS 18001 – ISO 45001 – Ecolabel

SOM LA TEVA ÀREA DE QUALITAT

Disposem de les eines i l’experiència per donar un servei integral en el manteniment del sistema de qualitat. Amb la nostra col·laboració ho tindràs fàcil.

IMPLANTEM SISTEMES DE QUALITAT I MEDI AMBIENT

Si necessites la certificació del teu sistema de qualitat de forma ràpida i eficaç, des d’Amiq comptem amb l’experiència que necessites. Treballem amb certificadores d’alt reconeixement.

HAS ADAPTAT EL TEU SISTEMA A LA NOVA VERSIÓ DE LES NORMES?

Si encara no ho has fet, per qualitat i medi ambient tens de temps fins al setembre de 2018. Contacta amb nosaltres si necessites ajuda.

FEM ÒPTIMA LA TEVA FORMA DE TREBALLAR

Aplicant conceptes Lean i aprofitant l’experiència en consultoria de qualitat i medi ambient, t’ajudem a optimitzar els processos i a implantar-los en l’organització.

OFERIM SUPORT I CONSULTORIA AL MÀXIM NIVELL

El nostre equip està format exclusivament per consultors sènior amb experiència en el treball a màxim nivell d’interlocució i amb implicació en totes les etapes dels projectes.

T’AJUDEM A ACONSEGUIR LA CERTIFICACIÓ ECOLÒGICA

Si vols posar en valor el respecte mediambiental del teu producte, t’ajudem a obtenir un certificat oficial amb el màxim reconeixement

Consulta totes les solucions que t’ofereix Amiq

auditoria – certificació – consultoria – formació

Packaging alimentari i cosmètic

Supera les exigències aplicables a l’envàs alimentari i cosmètic i competeix amb les grans empreses en igualtat de condicions

BRC packaging – IFS PACsecure – ISO 22000

TINGUES SOTA CONTROL ELS RISCOS PER A LA SEGURETAT DEL PRODUCTE

L’equip de consultors d’Amiq t’ajuda a identificar i complir tots els requisits per garantir la qualitat, seguretat i legalitat de l’envàs per aliments i cosmètics.

EL TEU CLIENT T’EXIGEIX CERTIFICAT BRC o IFS?

Si necessites de certificació en packaging alimentari o cosmètic, des d’Amiq comptem amb l’experiència que necessites. Treballem amb les certificadores de major reconeixement.

MILLORA LA TEVA COMPETITIVITAT

Disposar de certificació de qualitat en packaging t’obre les portes a competir en nous mercats. Sabem adaptar el sistema a les vostres característiques i necessitats.

ET REQUEREIXEN EL MÀXIM NIVELL DE CERTIFICACIÓ?

Si el màxim nivell de certificació és estratègic per la vostra organització, podreu disposar d’un equip de professionals que ho han aconseguit amb tots els clients.

LA FORMACIÓ DEL PERSONAL ÉS CLAU PER AL FUNCIONAMENT DE L'EMPRESA

Des d’Amiq ens impliquem al màxim en la implementació dels sistemes i formem el personal per tal que s’impliqui en la millora dels processos.

T’OFERIM SUPORT TÈCNIC EN LA INTERPRETACIÓ NORMATIVA

Els nostres coneixements ens permeten oferir-vos suport en l’actualització i interpretació de la normativa i mantenir al dia les declaracions de conformitat dels vostres productes.

Consulta totes les solucions que t’ofereix Amiq

auditoria – certificació – consultoria – formació

Seguretat alimentària

Compleix amb els requisits legals de tota la cadena alimentària i amb les exigències de qualitat i certificacions que demanen els mercats

BRC food – IFS food – APPCC – ISO 22000 – FSSC 22000 – GlobalGAP

COMPLEIX TOTS ELS REQUISITS LEGALS D’APLICACIÓ

Disposem de l’experiència i els coneixements necessaris per ajudar-vos a complir amb els requeriments legals que són d’aplicació a tota la cadena alimentària.

EL TEU CLIENT T’EXIGEIX CERTIFICACIÓ EN SEGURETAT ALIMENTÀRIA?

Si necessites una certificació que reconegui el compliment de tots els requisits en matèria de seguretat alimentària, Amiq compta amb l’experiència necessària.

VERIFICA QUE ELS TEUS PROVEÏDORS COMPLEIXEN AMB LA SEGURETAT ALIMENTÀRIA

A partir d’auditories a proveïdors Amiq t’ajuda a conèixer de forma objectiva si compleixen els requisits de seguretat alimentària.

COMPLEIX AMB TOTS ELS REQUISITS PER A L’EXPORTACIÓ ALIMENTÀRIA

Amiq us ajuda a assolir els requisits de certificació que us exigeix el país de destinació dels vostres productes. Treballem amb certificadores internacionalment reconegudes.

HAS D’IMPLANTAR UN SISTEMA APPCC?

Amiq t’ajuda a desenvolupar i implantar un sistema preventiu de gestió de riscos basat en l’anàlisi de perills i punts crítics de control, obligatori en les activitats alimentàries.

MILLORA LA TEVA COMPETITIVITAT

Disposar d’una certificació en seguretat alimentària et permet competir amb els grans proveïdors en igualtat de condicions. T’ajudem a trobar la certificació idònia per exportar al teu destí.

Consulta totes les solucions que t’ofereix Amiq

auditoria – certificació – consultoria – formació

Producte sanitari

Desenvolupa, fabrica, comercialitza i distribueix de forma eficaç productes sanitaris segurs i que compleixin amb la legislació vigent

ISO 13485 – ISO 14971 – Directives 93/42/CEE – 98/42/CEE – 2007/47/CEE

ET REQUEREIXEN LA CERTIFICACIÓ 13485?

Si necessites una certificació que reconegui el vostre sistema de gestió de la qualitat i el compliment dels requisits del producte sanitari, des d’Amiq comptem amb l’experiència que necessites.

LA FORMACIÓ DEL PERSONAL ÉS CLAU PER AL FUNCIONAMENT DEL SISTEMA

Des d’Amiq ens impliquem al màxim en la implementació dels sistemes i formem el personal per tal que s’impliqui en la millora dels processos.

ISO 13485 I 14971 PENDENTS DE RENOVAR?

L’equip d’Amiq, en constant formació en les novetats reguladores, t’ajuda a passar satisfactòriament la transició a les noves versions de les normes.

COMPLEIXES TOTS ELS REQUISITS LEGALS APLICABLES AL TEU PRODUCTE?

Disposem de l’experiència i els coneixements necessaris per ajudar-vos a complir amb els requeriments que li són d’aplicació.

NECESSITES FABRICAR, COMERCIALITZAR O DISTRIBUIR UN PRODUCTE SANITARI?

Amiq és la teva millor opció per a llençar el producte al mercat en el termini fixat i amb el garantia de complir amb tots els requisits aplicables.

MILLORA LA TEVA COMPETITIVITAT

Disposar de la certificació 13485 et permet millorar el posicionament en el mercat de la teva empresa i incrementar-ne el valor.

Consulta totes les solucions que t’ofereix Amiq

auditoria – certificació – consultoria – formació

Laboratoris i entitats d’inspecció

Demostra la competència tècnica de la teva organització aportant als clients resultats imparcials amb els quals pugui confiar

ISO 17025 – ISO 17020 – EPCA – ISO 66296 – ISO 15189

NECESSITES DEMOSTRAR LA COMPETÈNCIA TÈCNICA DEL TEU LABORATORI CLÍNIC

Disposant de la certificació ISO 15189 podràs demostrar la capacitat de proporcionar resultats vàlids. Amiq et donarà suport en tot el procés.

VOLS SABER SI COMPLEIXES AMB ELS REQUISITS DE LES NORMES 17020 O 17025?

Disposem d’un servei d’auditoria GAP que et permetrà conèixer-ho i saber en quins aspectes has d’actuar per aconseguir-ho.

VOLS ACTUAR COM A ORGANISME DE CONTROL AMBIENTAL?

Amiq t’ajuda a desenvolupar i implantar un sistema de qualitat basat en la norma ISO 17020, que t’obrirà les portes per a actuar com a entitat d’inspecció.

NECESSITES UN SERVEI D’AUDITORIA EXTERNA?

El nostre equip té una àmplia experiència en la Direcció Tècnica i de Qualitat de laboratoris i entitats acreditats i fem auditories d’alt nivell.

REQUEREIXES DE CERTIFICACIÓ EPCA?

Disposem de l’experiència i els coneixements necessaris per ajudar-vos a complir amb els requeriments que són d’aplicació a les Entitats de Prevenció de la Contaminació Acústica.

VOLS INICIAR L’AUTORITZACIÓ DEL TEU TALLER COM A CENTRE TÈCNIC DE TACÒGRAFS?

T’ajudem a complir tots els requisits tècnics i les normes d’actuació per aconseguir-ho. Si ja la tens, t’ajudem a adaptar-te a les noves versions de les normes d’aplicació.

Consulta totes les solucions que t’ofereix Amiq

auditoria – certificació – consultoria – formació

Contacta amb nosaltres per a més informació.

Contactar