ISO 9001 exigida a les empreses d’instal·lació i manteniment. Termini fins juny de 2018.

El passat 12 de juny es va publicar el Real Decret 513/2017, de 22 de maig, pel qual s’aprova el Reglament d’instal·lacions de protecció contra incendis.

Entre altres aspectes, estableix que les empreses instal·ladores i de manteniment, per a poder exercir les seves funcions, hauran de disposar d’un certificat de qualitat del sistema de gestió de la qualitat basat en la norma ISO 9001. Concedeix un termini màxim d’un any per tal de demostrar el compliment d’aquest requisit.

Si ets una empresa que et dediques a la instal·lació i/o manteniment d’instal·lacions contra incendis no esperis més. Tens de temps fins al mes de juny de 2018 per disposar de la certificació de qualitat que et permetrà seguir exercint la teva activitat.

No ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres. T’ajudarem!

Al següent link trobaràs el Real Decret publicat al BOE.

Publicació BOE Real Decret de protecció contra incendis